Det tilbyder vi Skandinavien


Omtanke

Vi forstår at alle forretninger er forskellige og ejede af forskellige mennesker. Vi respektere forskelligheden, i vores måder at handle på, og giver plads til alle.

Professionalisme

Hos Push Trading er det os som står på mål for vores produkter og håndteringen af dem. Varer skal leveres til tiden, og være klar til videresalg.

Betaling

Vi betaler vores regninger til tiden hvergang og forventer at vores kunder gør det samme. Vi er altid fleksible, og til at tale med.

Online bestilling

Som kunde hos os, for du mulighed for at bestille alle dine varer, online så du kan gør det i din egen tid. Vi tager lige så godt imod bestillinger på andre måder, så bestil som det passer til dig.

Teknologi

Hos Push Trading gør vi meget for at være med på den nyeste teknologi, det hjælper dig som kunde og os som leverandør. Det skal være nemt at være kunde hos os, og det hjælper vi dig med.

Aftaler

Vi tilstræber altid at skrive vores aftaler ned, det gør det nemmere for alle at huske. Men hos os er en aftale, en aftale, uanset om den er mundtligt eller skrifligt

Anbefalinger

Anbefalinger går begge veje. Vi vil gerne anbefales og derfor anbefaler vi altid til vores kunder.

Nye Produkter

Vi søger hele tiden nye produkter, enten som distributører eller udviklere, dette er for at følge den store udvikling på markedet.

Et godt brand skaber ikke nødvendigvis en god smag

Vi gør begge dele

Push Trading arbejder med produkter til detail og restaurantsbranchen. Vores fokus ligger på et godt produkt så vi sammen kan skabe en succes omkring de emner, vi mener egner sig bedst til det skandinaviske marked.